Utkast: Trot eller ...

Trot eller ej folk! Här kommer en uppdatering.

1 vecka och 4 dagar sen sista, så nu måste jag se vad som har hänt...

Vi drog iväg mot Chicago fredag eftermiddag kl 17!
Direkt efter skolan gick jag till Southaven elementary och träffade de 22 andra utbytesstudenterna som skulle med. Vi var allt som allt 27 st i 3 bilar, 2 mini bussar för 10 pers och sen en minivan för de sista 7.

Vi åkte 7 timmar till vår första anhalt i Springfield, Illinois där vi bodde på ett hotel över nattten.
.    

Lördag åkte vi till platsen där Abraham Lincon bodde och levde innan han blev president! Var kanske inte kul, men intressant iaf. Fick en rund tur inne i huset, och det mesta är precis som det var då. Sen drog vi å käka för att sedan fortsätta resan.
    

Ungefär runt kl 4 så kom vi äntligen fram...Chicago!

 

Vi börja med att lasta av grejerna på hotellet, och sen drog vi till stans bästa pizzeria, och vidare till Sears Tower som är typ 500m hög! Bra utsikt ^^

   

Sen gick vi tillbaka till hotellet, och påvägen dit vare folk som försökte sno våra pizza rester som vi tagit från pizzerian xD Var rätt så skrämmande, fick små springa lite för att bli av med dom.

Så, söndag. Vi åkte på en guide tur på en dubbel däckar runt stan, och stanna på The Magnificen Mile, vilket är en låång gata med massa märkes affärer, Gucci, Armani etc. Fick 3 timmar där, mohaha. För första gången NÅGONSIN så spenderade jag över 1000 kr på kläder på en å samma gång, allt som allt blev de $350, vilket är då typ 2450kr :)



Och vi hitta även denna fina Indiska resturangen xD

Efter dessa roliga timmar med Pedro, Lukas, och Mattias så möttes alla igen och drog till en grekisk resturang, Exchequers. Och det var SUVERÄNT! Hur god mat som helst ^^ Alla som drar till chicago, leta reda på den resturangen!

Och sen till hotellet och ut igen på direkten, aldrig en lugn stund. Vi drog till The Navy Pier till ett spökhus vilket är det bästa jag någonsin varit i :D typ hardcore, vissa såg ut som om dom skulle passa i Slipknot xD Borde fixa sånt till sverige tycker jag! Skrämde skiten ur mej!

     

Vi var där i 40 min, sen tyckte jag och några till att om man är i Chicago, så måste man ju gå till Hard Rock Café :D
                 
      

Nu börjar jag bli trött, så drar igenom resten av dagarna lite snabbt.

Måndag morgon hade vi fritid, så fick göra vad vi ville, så jag och resten av grabbarna i mitt rum sov till kl 11:40, och sen kl 12 åkte vi ifrån chicago till St. Louis, där vi åt på nå spagetti ställe.

Tisdag, åkte och kollade på the Arch  och fick en tur på Budweiser fabriken :D men snåla som dom är så gav dom oss inget >< Men sen åkte vi "hem" till Southaven. Skönt å sova i min egna säng iaf :)

   

Sen vare skola ons-fre, men på fredag kväll kom Brandon hit och sov över, hade jävligt roligt, lira X-box, Guitar Hero, snacka, lyssna på musik och brottades^^, 166lbs vs 260lbs xD Vi höll på ett tag till han fick in en smäll på min näsa så de börja blöda haha, men kul så länge de vara...

   


Lördag så var jag bjuden till Nicoles systerdotters kalas, så drog dit och snacka lite, hade köpt en björn på hard rock cafe åt henne.

Söndag, var och kollade på Bodies of lies, inte så bra som man hoppats men okej. Och sen satt jag uppe till kl 3 på natten och läste, vilket ledde till ett zombie likt beteende idag och en jävla huvudvärk ><.

Så, nu tänker jag lägga mej och vila ett par timmar innan jag börjar med läxan :(

Hasta la vista amigos y amigas, saknar er alla!

// Langer

Hösten och plågan är kommen

Nu är "hösten" här, 20 grader varmt och regn :P
Var ett riktigt regnväder här igår, tänk er värsta svenska regnet, och dubbla det! Blev genomsur på 10 sec när jag gick från skolan till bussen xD Men tack och lov att det är varm, annars skulle jag ha blivit irriterad. Lider med er därborta i kylan!

Men den här veckah kommer vara FULL! Måndag och tisdag var det extremt mycket plugg som gällde, för onsdag, torsdag och fredag har vi Nine Weeks Test.
Vilket betyder att vi har prov i alla ämnen på ALLT vi har haft dom här nio veckorna... urk döda mej -.-

Onsdag(idag) hade jag ett prov i Music Theory vilket gick jävligt bra, va open note så var lätt ^^
Torsdag så kommer jag ha 3... Kemi (kommer få underkänt!), Ms Studies och Geografi
Sen Fredag äre 3 till i Web page, Algebra 2 och Engelska.
Håll tummarna!

Men sen blire bättre, direkt efter skolan så går jag till Southaven Elementary för att sedan åka vidare med alla andra utbytesstudenter till Springfield och sen Chicago! :D
Vi kommer vara borta fredag-tisdag under Fall Break. Kommer bli nice, kommer bo på Hilton Hotel med pool på 30e våningen ;), å typ åka runt på turer, museum (urk) och sen får vi lite fritid med bad, shopping och bara utforska staden!
På söndag får vi åka till "The Magnifican Mile" vilket är en skit stor galleria där vi ska få shoppa ett par timmer eller mer.
 
Ska försöka ta lite bilder att lägga ut...men förvänta er inte mycke för jag hatar att gå runt med kameran xD

Och ni som läser detta, försök övertala studentkommittén att tillåta mej att gå på balen! TACK!

Ps. Äre bara jag som tycker att hösten och regnet kom väldigt precis till det stora provet? Varför äre kommer sånt väder när man som minst vill ha det?

Peace // Isaac (Newon) Langren xD

KOMMENTERA!

RSS 2.0